Jalkojen virheasentotutkimus

Ilmainen jalkojen virheasentotutkimus

Onko sinulla vaivoja vaivasenluista, holvilaskeumasta, luupiikistä? Remppaako päkiä, pohje, polvet, lonkat tai selkä? Monet ongelmat on korjattavissa oikein mitoitetuilla tukipohjallisilla.

Tutkimuksen kulku

Tutkimuksessa selvitämme mahdolliset jalkojen virheasennot, jotka voivat aiheuttaa kipuja ja
vaikeuttaa liikkumista.

Tutkimuksessa tehdään palpaatio eli käsitutkimus, jossa jalat tutkitaan jalkaterästä polveen. Näin arvioidaan lihasten, jänteiden ja siteiden mahdolliset kireydet ja kiputilat. Samalla tarkistetaan alaraajojen liikeheijasteet, lantion rakenne sekä mahdolliset raajojen pituuserot.

Tule ilmaiseen tutkimukseen

Pauli Rantonen on jalkatutkimuksen ammattilainen, jonka kokemuksella sadat ihmiset ovat saaneet apua jalkavaivoihinsa. Jalkojen virheasentotutkimuksessa hän selvittää liikkumista vaikeuttavat ja kipuja aiheuttavat jalkojen virheasennot ja neuvoo, miten ongelmat voidaan korjata yksilöllisillä-tukipohjallisilla.

Teemme tutkimuksia monilla paikkakunnilla. Voit varata Sinulle sopivan yksilöllisen ajan joko sähköisesti tai puhelimitse. Nyt myös eri paikkakunnilla on kouluutettuja fysioterapeutteja jotka tekevät tutkimuksia.

Ilmainen virheasentojen tutkimus

Seuraavalla lomakkeella voit tehdä ajanvarauspyynnön jalkojen virheasentotutkimukseen. Varaa aika ilmaiseen tutkimukseen.

Tule ilmaiseen tutkimukseen

Katso mitä asiakkaamme sanovat

Käytettyäni tukipohjallisia vuoden verran, varpaiden puutuminen ja päkiän tulehtuminen loppui. Nivelten ja lihasten mukautuminen vie oman aikansa. Omien mittojen mukaiset pohjalliset ovat olleet siitä lähtien kaikissa jalkineissani. Hankin ensin yhdet, myöhemmin useammat eikä hintakaan ollut esteenä. Suosittelen omien mittojen mukaan tehtyjä tukipohjallisia ennen kuin vaivat puhkeavat. Jalat.net -tukipohjalliset ovat todella mainiot

Kaija Härkin
Hieroja, Voice-Massage -terapeutti Kuopio